Utbildning

Utbildning & vägledning

Svårt att välja

mellan karriär eller utbildning?

du kan som deltagare hos oss på Quickstepteam prata med någon av våra studie- och yrkesvägledare. Deras mål är att underlätta för individer i alla åldrar vid olika tidpunkter i livet att välja rätt väg och bidra till en bättre livsplanering.
I vår vägledning använder vi ett coachande förhållningssätt. Vårt arbete är att hjälpa dig att upptäcka dina starka sidor, sätta upp nya mål och utveckla en plan för att nå dem.

Detta erbjuder vi

Ta del av våra tjänster

Studie Yrkesvägledning

Om du har frågor eller behöver stöd och vägledning i valet av utbildning får du som deltagare hjälp av våra studie och yrkesvägledare! De hjälper dig att reda ut dina frågetecken gällande utbildning och med funderingar som berör din framtida studentekonomi.

kontakta oss

Språkcafé

Vårt språkcafé är för dig som vill träna mer på din svenska med andra, i en avslappnad miljö! Hit kommer du för att samtala, fika och få nya vänner samtidigt som du övar upp dina språkkunskaper.

kontakta oss

Utbildning

Det finns många olika utbildningar att välja mellan beroende på dina individuella behov och intressen, t.ex. Yrkeshögskola, Komvux eller Yrkes-sfi. Du kan diskutera olika utbildningsmöjligheter tillsammans med våra studie-och yrkesvägledare.

kontakta oss

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.