Support and matching

Det här ingår hos Quickstep team

  • Stöd och vägledning för att hitta och söka jobb
  • Studievägledning
  • Svenskundervisning
  • Träning inför arbetsintervju
  • Tillgång till alla våra företagskontakter 
  • Hjälp med att skriva ett bra CV
  • Dataundervisning

Välj Quickstep team som partner

På arbetsförmedlingen får du en lista över företag som arbetar med Stöd och matchning. Vi hoppas då att det självklara valet blir Quickstep team.

Vi bokar in ett datum

När du har valt oss bokar vi ett datum. Tillsammans planerar vi att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig. Vi bygger på dina tidigare erfarenheter, villkor och behov.

Capture

Visit Arbetsförmedlingen.se

Det är den svenska Arbetsförmedlingen som beslutar om du har rätt till stöd och matchning och vilken nivå av service du behöver.

https://arbetsformedlingen.se/
Stöd och matchning Vi är en av landets största aktörer inom Stöd och matchning

Quickstep team arbetar sedan 18  år tillbaka för att utbilda, inspirera, motivera och vägleda arbetssökande ut i arbetslivet. Vi är en pålitlig och trygg väg till sysselsättning för människor som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. Vi erbjuder förberedande utbildningar, motivationsskapande aktiviteter och individuell vägledning. Våra deltagare får rätt förutsättningar för att etablera sig i samhället och på arbetsmarknaden och därmed skapa sig en stabil tillvaro.

Ökad sysselsättning och integration

Att arbeta för ökad sysselsättning och integration är ett av Sveriges viktigaste uppdrag. Vi är stolta över att skapa stor nytta både för den enskilda människan och för vårt samhälle. Att se individer växa är en av våra största drivkrafter. Det ger oss motivation och inspiration att fortsätta hjälpa människor nå sina drömmar.

Vi hjälper dig hitta jobb eller utbildning

I tjänsten Stöd och matchning hjälper vi dig att hitta ett jobb eller en utbildning som matchar dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov. Du får personligt stöd av en erfaren handledare som har ett stort och brett kontaktnät. Tillsammans med studie- och yrkesvägledaren tar ni fram en plan för hur du ska hitta ett passande jobb eller lämplig utbildning.

Överträffa förväntningar

Quickstep team är en av landets största aktörer inom Stöd och matchning. Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och vara den aktör som lyckas få ut flest deltagare i jobb eller utbildning!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.